Agressie tegen boeren in Boer Zoekt Vrouw moet stoppen, oppert Yvon Jaspers: ‘Het zijn leuke mensen'

20 maart 2015 om 19:55
nl
Yvon Jaspers uit Boxtel veroordeelt de 'agressie' die volgens haar dit jaar rondom het populaire programma 'Boer Zoekt Vrouw' hangt. De deelnemende boeren worden door de media en kijkers te hard aangepakt. Onterecht en onnodig, zegt Jaspers. “Ze hebben heel erg veel lef laten zien door dit te doen op televisie voor een miljoenenpubliek.”
Geschreven door

Dat zegt ze in gesprek met radiozender 100%NL.
'We moeten lief voor ze zijn'Ze vindt het nogal wat dat haar boeren regelmatig op een negatieve manier in het nieuws komen. "Ik denk eigenlijk dat het te maken heeft, met waar de NS ook mee te maken heeft: agressie. Dat merken wij met de boeren ook”, legt ze uit.
De Boxtelse vindt dat de verantwoordelijken daar eens mee op moeten houden. "Die boeren zijn gewoon heel leuke mensen”, zegt ze. “We moeten zuinig en lief voor ze zijn. Dat moeten we koesteren in plaats van ze achterna jagen."
LEES OOK: Zo'n 4,3 miljoen Nederlanders zien hoe boer Geert kiest voor Schaijkse Hetty
Laatste afleveringKomende zondag wordt de laatste aflevering van Boer Zoekt Vrouw uitgezonden. Het is nog niet duidelijk wanneer het volgende seizoen op televisie komt. “Ik denk dat het wel nog even duurt. We moeten hier eerst nog even met zijn allen van bijkomen."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.