Agenten slaan modderfiguur: takelwagen moet politieauto bevrijden uit weiland in Tilburg

22 maart 2015 om 01:20
nl
Een politiebusje is zaterdagavond vast komen zitten in een weiland naast de Burgemeester Baron van Voorst tot Voorstweg in Tilburg. Een bergingsbedrijf werd opgeroepen om het voertuig weer los te krijgen.
Geschreven door

Agenten moesten na een spoedmelding kijken of het weiland geschikt was voor de landing van een traumahelikopter. Ze reden echter iets te ver het veld op, waardoor de auto vast kwam te zitten met twee wielen.
Half uur vastgezetenDe agenten probeerden de wagen los te krijgen met onder meer een breekijzer. Dit lukte niet, waarop een bergingsbedrijf in actie moest komen om de politiewagen los te trekken.
De agenten konden na een half uur hun dienst vanaf de Burgemeester Baron van Voorst tot Voorstweg vervolgen in dezelfde wagen.
Noodsituatie in huisDe agenten waren rond halftien op een melding afgekomen over een noodsituatie in een huis aan de Hugo Verrietstraat.
Een traumahelikopter, twee ambulances en een aantal politiewagens werden opgeroepen om hulp te verlenen. De traumahelikopter is uiteindelijk niet geland.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.