'Dat PSV titel nog kan mislopen, is klinkklare onzin', clubwatchers over duel met Feyenoord

22 maart 2015 om 14:57
nl
Half september 2009. Dat was de laatste keer dat PSV een competitiewedstrijd tegen Feyenoord in De Kuip won. Zondagmiddag hoopt de Eindhovense club aan die statistiek een eind te maken.
Geschreven door

"Het wordt tijd dat PSV weer een keer resultaat boekt in Rotterdam", vindt clubwatcher Rik Elfrink van het ED. "Daarmee kun je een aanstaand kampioenschap cachet geven."
Hij gelooft niet dat de competitie nog spannend wordt, als PSV in De Kuip verliest. "Als je het programma van PSV bekijkt, moet je vaststellen dat het niet meer mis kan gaan. Speelt PSV gelijk, dan is de Champions League-voorronde alvast veiliggesteld. PSV heeft dus wel degelijk iets om voor te spelen. Er zijn jaren geweest dat daar heel wat meer moeite voor nodig was."
'Kan niet meer misgaan'"Dat PSV de titel nog kan mislopen, is klinkklare onzin", meent ook Omroep Brabant-verslaggever Paul Post. "Het kan absoluut niet meer misgaan."
Bij PSV heeft Karim Rekik een basisplaats. Hij krijgt de voorkeur boven de Fransman Nicolas Isimat-Mirin. "Het was een moeilijke keuze, maar ik heb een voorkeur voor een linksbenige speler op links", legde coach Phillip Cocu uit. Adam Maher verdrijf Jorrit Hendrix uit de basis. Joshua Brenet vervangt de geblesseerde Santiago Arias.
Je kan het duel tussen PSV en Feyenoord volgen via deze liveblog.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.