Video

Rudi van Houts tweede in slotetappe Cape Epic en eindigt als vierde algemeen

22 maart 2015 om 16:37 • Aangepast 21 november 2020 om 19:23
nl
Rudi van Houts uit Luyksgestel en teamgenoot Jose Hermida zijn zondag als tweede geëindigd in de slotetappe van de Cape Epic. Het duo kwam een paar tellen tekort op ritwinnaars Jochen Kaess en Daniel Geismayr.
Profielfoto van
Geschreven door

Van Hout en Hermida eindigen deze editie van de zwaarste mountanbikerace ter wereld als vierde in het algemeen klassement. Omdat Spanjaard José Hermida niet fit was, zag het duo een kans op een hogere notering al eerder verdwijnen.
De tweede plek in de slotetappe was voor het duo wel een opsteker na de ongemakken die Hermida de afgelopen dagen moest ondergaan.
Brentjes wint Cape Epic bij MastersBij de Masters ging Bart Brentjens uit Ravenstein samen met ploeggenoot Abraao Azevedo er met de winst vandoor in de slotetappe. Ze waren een minuut sneller op het 92 kilometer lange parcours dan directe concurrenten Nardello en Zoetemelk.

Wachten op privacy instellingen...

De Brabander en de Braziliaan wonnen ook het algemeen klassement van de Cape Epic. Tijdens de loodzware mountainbikerace in Zuid-Afrika wordt in acht dagen meer dan 740 kilometer afgelegd.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.