Agressieve militair slaat man in café in Den Bosch, vrienden proberen hem van politie te bevrijden

22 maart 2015 om 18:33
nl
Een agressieve militair heeft zaterdagnacht een man geslagen in een café aan de Ridderstraat in Den Bosch. De politie was snel aanwezig om de 19-jarige dader uit Heusden op te pakken. Twee vrienden probeerden de aanhouding te belemmeren en sloegen daarbij een agent in het gezicht.
Geschreven door

De politie ging rond halfdrie 's nachts naar het café waar een vechtpartij bezig was. Een 19-jarige man uit Heusden zou daarbij een 27-jarige Bosschenaar op zijn gezicht hebben geslagen.
Portiers van het café werkten de vechtersbaas en twee vrienden naar buiten en waarschuwden de politie.
Vol in het gezichtDe gealarmeerde agenten pakten daar de man uit Heusden op voor het mishandelen van de cafébezoeker. Twee vrienden van hem waren het daarmee niet eens. Ze beledigden de agenten en probeerden de aanhouding tegen te houden.
Een 19-jarige vriend sloeg daarbij een agent vol in het gezicht. De 18-jarige Heusdenaar hield de andere agenten bezig zodat deze niet in konden grijpen. Uiteindelijk werden ze alle drie opgepakt en meegenomen naar het bureau.
Militaire rechtbankNa onderzoek werd het drietal weer vrijgelaten. De militair die de agent sloeg, moet zich binnenkort verantwoorden voor de militaire rechtbank in Arnhem.
De twee andere mannen krijgen een geldboete.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.