Aangereden Oosterhouter (23) gaat doorrijder achterna, achtervolging eindigt in sloot

22 maart 2015 om 19:26
nl
Een 23-jarige man uit Oosterhout is zaterdagmiddag een automobilist achterna gegaan die hem op de Kruidenlaan had aangereden. De 28-jarige bestuurder uit Oosteind ging er na de aanrijding met hoge snelheid vandoor.
Geschreven door

De 23-jarige Oosterhouter stapte na de aanrijding uit om de schade te gaan regelen. Maar de bestuurder van de auto die hem had geraakt ging er in hoge snelheid vandoor. Het slachtoffer zette hierop de achtervolging in en waarschuwde tegelijkertijd de politie.
In de sloot gevondenMeerdere politiewagens werden ingezet om de doorrijder op te sporen. Op de Statendamweg kwam de bestuurder uit Oosteind met zijn auto in een sloot terecht. De man vluchtte te voet het bos in en stak via het talud de snelweg over.
Agenten vonden hem even later in een sloot langs De Donge. Hij werd aangehouden op verdenking van het verlaten van de plaats van een ongeval en het veroorzaken van een gevaarlijke situatie op de weg. Mogelijk was de verdachte onder invloed van drugs. Hij was niet in het bezit van een geldig rijbewijs.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.