Problemen op Brabantse snelwegen na nachtelijke ongelukken voorbij: A2 en A67 weer open - Omroep Brabant

Problemen op Brabantse snelwegen na nachtelijke ongelukken voorbij: A2 en A67 weer open

23 maart 2015 om 01:25 • Aangepast 21 november 2020 om 19:22
nl
Door ongelukken waren zondagavond en -nacht meerdere snelwegen in Brabant afgesloten. Om halfvier maandagochtend waren alle wegen weer open. De A2 was vanaf het knooppunt Leenderheide bij Eindhoven in de richting van Maastricht enkele uren volledig afgesloten na een ongeluk.
Profielfoto van
Geschreven door

Bij het ongeluk op de A2 ter hoogte van het Limburgse Kelpen-Oler vielen zondagavond rond halfelf meerdere gewonden. Verkeer werd omgeleid via Venlo en Mönchengladbach over de A67, A73 en A74. Toen het onderzoek op de snelweg was afgerond, kon het verkeer weer doorrijden.
Volgens 1Limburg waren er drie auto's en zes mensen bij het ongeluk betrokken. Vier lichtgewonden zijn naar het ziekenhuis gebracht.
Traumahelikopter naar VeldhovenIets na middernacht gebeurde ook op de A67 bij Veldhoven een ongeluk. Een traumahelikopter moest uitrukken. Een automobilist raakte door onbekende oorzaak van de weg en knalde tegen de vangrail.
De bestuurder van de auto moest door hulpdiensten uit zijn auto worden gehaald en is vervolgens met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De weg was na het ongeluk enige tijd afgesloten. De VID benadrukte dat het ongeluk niet op de omleidingsroute was gebeurd, die werd ingesteld na het ongeluk op de A2.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.