'Wüst met schaatscoach Kemkers op weg naar Olympische Spelen 2018', Kemkers ontkent

23 maart 2015 om 08:00
nl
Schaatsster Ireen Wüst wordt op weg naar de Olympische Spelen van 2018 waarschijnlijk herenigd met haar voormalige coach Gerard Kemkers. Dit meldt het Algemeen Dagblad maandagochtend. Volgens de krant denkt Kemkers na over een aanbod van iSkate om technisch directeur te worden van het nieuwe team dat gebouwd gaat worden rond de schaatsster uit Goirle. Maar tegenover RTV Noord ontkent Kemkers dat er iets speelt.
Geschreven door

Wüst krijgt volgens het Algemeen Dagblad van iSkate de kans om zelf een nieuwe ploeg samen te stellen. Drukwerkdeal.nl zou volgens de krant de nieuwe sponsor worden. iSkate is de overkoepelende stichting waar het team onder zou vallen.
Al langer geruchten over herenigingNadat Wüst onlangs besloot al na één seizoen Team Continu te verlaten, gingen de geruchten over een hereniging met Kemkers al snel rond. De twee werkten in het verleden jarenlang succesvol samen.
Kemkers werkt momenteel bij voetbalclub FC Groningen. Dit zou hij kunnen blijven doen omdat de functie bij iSkate een parttime functie is.
UPDATE:FC Groningen-directeur Hans Nijland en manager Gerard Kemkers zijn verrast over de berichtgeving dat Kemkers aan de slag kan bij de overkoepelende schaatskoepel iSkate. Dat meldt RTV Noord.
Nijland: "Ik was zeer verrast toen ik dit las vanochtend. Kemkers en ik hebben haast dagelijks contact en Gerard geeft vaak genoeg aan met al zijn ziel en zaligheid zijn werk te doen bij FC Groningen en daarnaast ook absoluut geen andere werkzaamheden te kunnen gebruiken", aldus Nijland maandagochtend tegenover RTV Noord.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.