Goedemorgen Brabant, start de dag goed met deze vijf berichten!

24 maart 2015 om 08:36
nl
Hallo, Brabant. Pak een kop koffie en start je dag goed met het belangrijkste nieuws. Met dit overzicht ben je binnen een paar minuten helemaal bij.
Geschreven door

President Klaas Otto van motorclub No Surrender overleeft moordaanslag
Voorman Klaas Otto van motorclub No Surrender is neergeschoten in het Belgische Poppel. De moordaanslag mislukte, de kogel schampte zijn halsslagader. "Mijn vriendin heeft mijn leven gered", aldus Otto. "Ze begon hysterisch te gillen toen ze zag wat er gebeurde en daar schrok de dader van. Hierdoor lukte het ons er vandoor te gaan." Otto heeft geen aangifte gedaan bij de politie. "Veel te veel gedoe. Dan had mijn vriendin ook moeten getuigen en dat wil ik haar niet aandoen."
[YouTube:body:https://youtu.be/z2Uopk0ABho]
Veldhovense Ken Boogers (26) vermist in Nieuw-Zeeland
Al twee dagen wordt er met man en macht naar Ken Boogers gezocht in Nieuw-Zeeland. De 26-jarige verdween zaterdag in de omgeving van Wharariki Beach in het uiterste noorden van het zuidelijke eiland, toen hij daar ging wandelen. Vrienden sloegen zondagmorgen alarm. Meer dan dertig reddingswerkers en een helikopter zijn naar Ken op zoek, maar tot nu toe is de man nog altijd spoorloos. De ouders van Ken stappen dinsdag op het vliegtuig om in Nieuw-Zeeland mee te gaan zoeken naar hun zoon.
Hetty verliefd en vermomd naar haar boer Geert
Boer zoekt Vrouw zit erop en eindelijk kan Hetty Verstegen uit Schaijk, die het geluk heeft gevonden bij boer Geert uit Groningen, praten over haar liefdesavontuur. Maandenlang moest ze de lippen stijf op elkaar houden. Toen de logeerweek op tv werd uitgezonden, waren zij en Geert al lang een stel. Hetty moest creatief zijn om haar Geert in het geheim op te zoeken in het hoge noorden. "Een pet, sjaal en zonnebril doen wonderen, hoor. Dan reed ik zo de garage in en dan was ik binnen." Het huis van Hetty staat inmiddels te koop, dus ze ziet de toekomst zonnig tegemoet.
Mmmm, worstenbrood!
Wat rook het verrukkelijk bij het Summa College in Eindhoven. Amateurbakkers en professionals haalden alles uit de kast om het Lekkerste Worstenbroodje van Brabant te maken. De winnaar kan ieder jaar rekenen op rijen liefhebbers in de bakkerszaak dus er staat heel wat op het spel. Woensdag is de ontknoping, dan weten we wie de beste worstenbroodjesbakker is.
[Tweet:body:https://twitter.com/tonnievossen/status/579911471485845507]
Politie voert actie en trapt op de remEn tot slot, opgelet als je dinsdagmorgen richting Zeeland moet. De kans is groot dat je op de A58 vanaf tien uur in een file terechtkomt, want de politie voert een langzaamaanactie. Reden: de agenten willen beter cao-aanbod. Politiewagens zullen in colonne de snelwegen 'blokkeren' door op alle rijstroken maximaal zestig kilometer per uur te rijden.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.