Bloed en mes aangetroffen op Franz Leharplein in Eindhoven, nog onduidelijk van wie het bloed is - Omroep Brabant

Bloed en mes aangetroffen op Franz Leharplein in Eindhoven, nog onduidelijk van wie het bloed is

24 maart 2015 om 15:42 • Aangepast 21 november 2020 om 19:21
nl
Op het Franz Leharplein in Eindhoven is dinsdagochtend bloed aangetroffen. Het gaat om vers bloed. Het is nog niet duidelijk van wie het is. Bij het bloed is ook een mes gevonden. De politie neemt de zaak hoog op. "Het bloed is niet van een bloedneus. Er is kennelijk iemand gewond geraakt", zo zegt een woordvoerder.
Profielfoto van
Geschreven door

Dinsdag aan het eind van de middag kreeg de politie de melding van een man die zei dinsdagochtend vroeg rond kwart over vijf het slachtoffer te zijn geworden van een poging tot beroving. Precies op de plek waar het bloed gevonden is. Het bloed is echter niet van hem. De politie zoekt volgens een woordvoerder dan ook verder.
Er moet volgens hem na deze poging tot beroving op dezelfde plek nog iets zijn gebeurd. Het plasje bloed werd aangetroffen bij een bakker op het Franz Leharplein. Rond halfacht dinsdagochtend kreeg de politie een melding van de vondst.

Wachten op privacy instellingen...

De politie heeft onder meer speurhonden ingezet bij het onderzoek en roept getuigen op zich te melden. Ook is de politie op zoek naar mensen die mogelijk gewond zijn geraakt op het Franz Leharplein en dat om wat voor reden dan ook nog niet hebben gemeld.
Rond twaalf uur stopte het sporenonderzoek. Dinsdagmiddag heeft de politie nog een buurtonderzoek gedaan, maar dit heeft volgens een woordvoerder nog niet zoveel opgeleverd.

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.