Fortuna Sittard doet aangifte tegen Bosschenaar die zichzelf interim-directeur noemt

24 maart 2015 om 12:53
nl
Fortuna Sittard-voorzitter Martin Masset gaat bij de politie aangifte doen tegen Marco Cammel uit Den Bosch. Die beweert op zijn LinkedIn-pagina dat hij interim-directeur van voetbalclub is. "Deze man heeft te veel fantasie. Op deze manier hebben wij als club reputatieschade en daarom ga ik zo naar de politie om aangifte te doen", zegt Masset. Cammel op zijn beurt laat dinsdagavond weten dat er over een paar dagen mee duidelijk wordt en tot die tijd geeft hij geen commentaar.
Geschreven door

Bij Fortuna Sittard kennen ze Marco Cammel wel. Voorzitter Martin Masset: "Wij hebben een aantal gesprekken met de heer Cammel gevoerd en daarin gaf hij aan dat hij ons kon helpen met sponsoren. Maar dit bleken allemaal mooie verhalen want er is helemaal niets van terecht gekomen. Nu geeft hij op zijn LinkedIn-pagina aan dat hij interim-directeur van Fortuna Sittard is. Totale onzin."
Teveel fantasie"De heer Cammel heeft van ons geen mandaat gekregen om zich als vertegenwoordiger van Fortuna Sittard te gedragen. Hij valt onze commerciële medewerkers lastig dat ze visitekaartjes voor hem moeten regelen en hij geeft daarbij aan dat hij de commercieel directeur is van Fortuna Sittard."
"Marco Cammel heeft te veel fantasie en dit heeft allemaal zeer kwalijke gevolgen voor onze club. Daarom stap ik zo naar de politie om aangifte te doen. Deze man moet gestopt worden."
Geen onbekende in voetbalwereldMarco Cammel is geen onbekende in de voetbalwereld. Zijn bedrijf MC Reclame heeft samengewerkt met FC Den Bosch, RKC Waalwijk, Helmond Sport en PSV. "Ik spreek geen onzin", zegt Marco Cammel. "Men probeert mij nu te beschadigen terwijl ik het beste voor heb met Fortuna Sittard."
"Op dit moment wil ik niets meer zeggen. Ik moet eerst de juiste mensen bij Fortuna Sittard gesproken hebben. Misschien kan ik daarna meer vertellen", aldus Cammel.  

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.