Superfan Timo (7) steelt de show bij optreden van volkszanger John de Bever

DEN BOSCH - Dat de 7-jarige Timo uit Den Bosch een superfan van volkszanger John de Bever is, bewees hij afgelopen weekend. Op een privéfeestje in eetcafé De Druif, waar De Bever optrad, pakte Timo zonder blikken of blozen de microfoon. Voor ruim honderd mensen zong hij ‘Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht’.
“John begint en eindigt zijn optreden altijd met dat nummer”, vertelt vader Ron. “Timo zong de laatste keer mee, maar eigenlijk wilde hij dat de eerste keer al doen. Hij was heel enthousiast, maar eigenlijk John nog meer.”

'Gebeurde spontaan'
“Dit gebeurde spontaan en hij zong het nog goed ook”, vertelt De Bever. “Hij had de hele middag al gewacht om mee te mogen optreden. Voor mij als artiest was dit hartstikke leuk. Ik kan hier echt van genieten.”

De volkszanger plaatste een video van het optreden van Timo op zijn Facebookpagina. Daar is op te zien dat Timo het publiek tussendoor nog flink op probeert te jutten. “Als Timo de microfoon krijgt, geeft hij die niet meer terug. John had dit ook nog nooit meegemaakt”, aldus Ron.

Hij en zijn vrouw Janine zijn trots op hun zoon. “Hij doet dit wel vaker. Zo trad hij al eens op tijdens de cd-presentatie van Rienie van de Kerkhof. Nederlandstalige muziek is zijn ding. Timo is gewoon veel bezig met muziek. Thuis heeft hij een keyboard en een draaitafel.”

Ruiken aan het grote werk
“Andere kinderen gaan voetballen, maar dit is wat Timo leuk vindt om te doen. Hij heeft er nu weer even aan mogen ruiken.”
Meer over dit onderwerp:
john de bever muziek timo den bosch