Video

Benefietconcert voor caféhoudster van D'n Witte Hemel in Geertruidenberg na rookboetes

24 maart 2015 om 17:59
nl
Corrie Keijzers van café D’n Witte Hemel aan de Markt in Geertruidenberg is woedend om het optreden van de bijzondere opsporingsambtenaren. Zij kreeg binnen korte tijd twee hoge boetes van 600 en 1.200 euro voor het niet handhaven van het rookverbod. Nu komen de klanten in actie om Corrie een hart onder de riem te steken.
Geschreven door

"De eerste keer in november 2014 kwamen een man en een vrouw binnen. Ze vroegen of ze op de Markt gratis konden parkeren. Dat bleek een controle onder valse voorwendsels. Op de bar stond een asbak die net van buiten gekomen was en nog niet was geleegd. 600 euro boete. Afgelopen zaterdag stond er een roker in de hal van 't café die ik niet kon zien: 1.200 euro boete. Ik ben zó verschrikkelijk boos", zegt Corrie Keijzers.
Geld inzamelenVaste klanten van café D’n Witte Hemel organiseren binnenkort een benefietconcert in het café. "Dit is schandalig. Er wordt in dit café echt niet gerookt", zegt Corné. "Wij gaan een concert organiseren om geld in te zamelen om de boete voor Corrie te betalen."
De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit zegt dat het binnen korte tijd na elkaar controleren van een café normaal is.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.