Speurhonden ingezet op derde dag zoektocht vermiste Ken Boogers (26) Nieuw-Zeeland

25 maart 2015 om 02:48
nl
De politie in Nieuw-Zeeland heeft woensdagochtend lokale tijd speurhonden ingezet bij de grootschalige zoekactie naar de vermiste Ken Boogers uit Veldhoven. De 26-jarige Boogers wordt al sinds zaterdag vermist in een natuurgebied, woensdag wordt voor de derde dag op rij naar hem gezocht.
Geschreven door

Ken Boogers ging zaterdagochtend op blote voeten op pad in de omgeving van Wharariki Beach. Toen hij die avond niet op kwam dagen bij een etentje, werd groot alarm geslagen.
SpeurhondenDe afgelopen dagen is met een reddingsteam en een helikopter naar hem gezocht. Woensdagochtend is het team versterkt met twee speurhonden.
De ouders van Boogers zijn dinsdagavond naar Nieuw-Zeeland vertrokken om de politie te ondersteunen bij de zoektocht naar hun zoon. Er wordt gedacht dat hij misschien in een grot is geklommen. In het gebied zijn veel grotten. De politie zegt dat de zoektocht zich met name richt op die grotten.
Omdat Boogers al drie dagen wordt vermist, maken de autoriteiten zich in toenemende mate zorgen over zijn toestand. Hij draagt geen schoenen en heeft geen wandeluitrusting bij zich.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.