Sport woensdag: Hendrix meldt zich af voor Jong Oranje en De Vroome snel klaar in Miami

25 maart 2015 om 10:38
nl
Een dagelijks overzicht van nieuws over en uitslagen van sporters, clubs en wedstrijden in Brabant. Met vandaag onder andere aandacht voor voetballers Jorrit Hendrix en Ismaïl Yildirim en tennisster Indy de Vroome.
Geschreven door

Hendrix meldt zich af voor Jong OranjeJorrit Hendrix heeft zich afgemeld voor de oefeninterland van Jong Oranje tegen Frankrijk. De middenvelder van PSV kampt met een buikspierblessure. Clubgenoot Clint Leemans is toegevoegd aan de selectie van Jong Oranje.  Het is voor de 19-jarige PSV-middenvelder de eerste keer dat hij geselecteerd wordt voor Jong Oranje.
Yildrim tekent bij in WaalwijkIsmaïl Yildirim heeft woensdag een één-jarig contract getekend, waardoor de flankspeler ook volgend seizoen RKC-er is. Tevens is er een optie voor nog een seizoen opgenomen in de nieuwe overeenkomst. De aanvaller kwam aan het begin van het seizoen over van Topklasser Kozakken Boys en speelde in 24 van de 31 duels van de huidige jaargang mee.
De Vroome uitgeschakeldIndy de Vroome uit Cromvoirt heeft maar kort plezier gehad van haar wildcard voor het tennistoernooi van Miami. Ze werd al in de eerste ronde uitgeschakeld door de pas vijftienjarige Amerikaanse Catherine Bellis. De Amerikaanse gunde de achttienjarige De Vroome in iets meer dan een uur slechts vier games: 6-2 6-2.
FC Oss speelt gelijk in oefenwedstrijdFC Oss heeft woensdag in een oefenwedstrijd met 1-1 gelijk gespeeld tegen VVV Venlo. In de 27ste minuut opende Fatih Kamaci de score namens FC Oss. Aziz Khalouta trok in de tweede helft de stand gelijk.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!