Festival Extrema Outdoor in Best is '20 years of love'

25 maart 2015 om 18:34
nl
Organisator Marcel Mingers is er al sinds de beginjaren bij. Een van de grootste dancefestivals van Nederland, Extrema Outdoor, viert deze zomer haar twintigjarig bestaan en doet dit met de speciale editie '20 years of love'.
Geschreven door

"De tijd vliegt. Ons eerste feest was in de stadsschouwburg in Heerlen, 24 jaar geleden", aldus festivaldirecteur Marcel Mingers. Hoewel Extrema Outdoor in de loop der jaren een groot succes was en vele bezoekers trok, heeft het festival niet alleen maar pieken gekend.
In de jaren '90 was het failliet, maar de moeder en de toenmalige schoonmoeder van Mingers hebben het festival gered. Ze kochten het voor een gulden.
Extrema: 20 years of loveDeze zomer bestaat Extrema Outdoor twintig jaar en brengt journalist Mark van Bergen er een boek over uit. Hij is zelf groot Extrema-fan. "Het hoogtepunt was toch wel dat Extrema de eerste was met een eindshow, een show van 300 meter breed over het water." Om de nostalgie van het festival naar boven te halen, zullen op 11 juli alle dj's van het eerste uur optreden.
Voor de line-up van het festival, kun je terecht op de website van Extrema Outdoor.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.