Joris Mathijsen wil nog een jaar blijven voetballen, maar gaat niet naar Willem II

26 maart 2015 om 08:47
nl
Joris Mathijsen (34) keert volgend jaar niet terug in het shirt van Willem II. De verdediger uit Goirle wil nog wel blijven voetballen, maar dat is of bij Feyenoord of in het buitenland. "Als een sjeik uit Qatar belt, zeg ik zeker geen nee."
Geschreven door

Het contract van de verdediger loopt aan het eind van dit seizoen af bij Feyenoord. Tijd voor een terugkeer bij Willem II, waar hij zijn carrière begon?
"Ik keer niet meer terug naar Tilburg als voetballer. Ik ga misschien nog wel lekker als fan op de tribune zitten bij Willem II. Maar meer ook niet", aldus Mathijsen.
"Of ik blijf bij Feyenoord, of ik ga naar het buitenland. En dat buitenland kan van alles zijn, dus misschien zelfs wel Qatar. Het is wel zeker dat ik nog een jaar doorga."
Laatste Brabander in OranjeMathijsen is de laatste Brabander die een vaste kracht was in het Nederlands Elftal. Na hem was nog wel Patrick van Aanholt actief voor Oranje, maar dat was van korte duur. Brabanders en Oranje, het is even geen goede combinatie.
"Heel apart", zegt Mathijsen. "Is de opleiding niet goed genoeg of kijkt men eerst naar de Randstad? Ik heb geen idee, maar het is een merkwaardig gegeven."
Komend weekeinde gaat de verdediger lekker kijken naar Oranje, dat tegen Turkije speelt in de EK-kwalificatie. "Ik reken op een overwinning."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.