DJ Tiësto ramt met boot aanlegplaats David Guetta in Miami, schade rond de 30.000 dollar

26 maart 2015 om 08:45 • Aangepast 21 november 2020 om 19:19
nl
DJ Tiësto is deze week met zijn peperdure jacht ingevaren op een privéaanlegplaats van David Guetta. In een video op Instagram biedt de Bredase dj zijn excuses aan. Daarin is ook een deel van de verwoeste kade te zien.
Profielfoto van
Geschreven door

Het ongeluk gebeurde toen Tiësto en zijn vrienden aan wilde leggen in de achtertuin van Guetta. Bij de aanlegplaats in de beroemde badplaats ramde de Bredanaar met zijn boot de kade aan gort. Tiësto en Guetta, die goed bevriend zijn, konden wel lachen om het incident.
'Alleen een beetje duur'"Het leven is mooi als vrienden gedag komen zeggen", schrijft Guetta bij een foto op Instagram. “Alleen een beetje duur." Niemand raakte bij de botsing gewond. Volgens bronnen ligt de schade rond de 30.000 dollar. Dit bedrag hoeft Tiësto niet op te hoesten.
De Bredase dj is in Miami voor het Ultra Music Festival en de Miami Music Week. Het festival is een wereldberoemd muziekevenement waarvoor ook talloze andere beroemde dj’s zijn uitgenodigd, waaronder Afrojack, Armin van Buuren en de Bredase DJ Hardwell.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.