Sport donderdag: Ingo van Weert nog drie jaar bij RKC Waalwijk

26 maart 2015 om 11:53
nl
Een dagelijks overzicht van nieuws over en uitslagen van sporters, clubs en wedstrijden in Brabant. Met vandaag onder andere aandacht voor de oefenwedstrijden van Brabantse Jupiler clubs en voetballer Ingo van Weert.
Geschreven door

FC Eindhoven wint oefenwedstrijd van Jong FC UtrechtFC Eindhoven heeft donderdag het oefenduel tegen Jong FC Utrecht met 2-1 gewonnen. Namens de Eindhovenaren scoorden Diego Karg en Torino Hunte. Hamza Boukhari maakte de Utrechtse goal.
RKC en FC Den Bosch spelen gelijkRKC Waalwijk en FC Den Bosch hebben donderdag in een oefenwedstrijd met 1-1 gelijk gespeeld.  Beide goals vielen na de rust. Voor RKC scoorde Endy Opoku. Jort van der Sande maakte niet veel later gelijk. Bij RKC Waalwijk maakte Sandro Calabro zijn rentree in deze wedstrijd.
Istvan Bakx tekent bij in OssFC Oss heeft zich voor komend seizoen verzekerd van de diensten van Istvan Bakx. Vandaag werd bekend gemaakt dat de 29-jarige aanvaller komend seizoen opnieuw speler van onze club zal zijn. In 23 duels was Bakx dit seizoen tot op heden drie keer trefzeker en was hij goed voor elf assists. Samen met Joep van den Ouweland is Bakx dit seizoen één van de ervaren spelers in het elftal van Wil Boessen.
Ingo van Weert tekent bij in WaalwijkIn navolging van Ismaïl Yildirim heeft RKC Waalwijk ook het contract verlengd van verdediger Ingo van Weert. Hij zette zijn krabbel onder een nieuwe verbintenis, waardoor hij zich de komende drie seizoenen ook RKC-er mag noemen. Ingo van Weert maakte bij RKC Waalwijk zijn debuut in het betaalde voetbal in het seizoen 2013/2014.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.