Goedemorgen Brabant! Met deze berichten ben je helemaal klaar voor het weekend

27 maart 2015 om 07:38 • Aangepast 21 november 2020 om 19:18
nl
Goedemorgen Brabant! Een dag die hinkt op twee gedachten. Want aan de ene kant is het de dag nadat bekend werd dat de copiloot van de Airbus, waar onder meer de Deurnese Iris Claassen in zat, waarschijnlijk het toestel bewust heeft laten neerstorten. Alle 150 inzittenden kwamen om. Aan de andere kant is het ook de laatste dag van de week en kijken we uit naar het weekend. Met deze berichten ben je in ieder geval weer helemaal op de hoogte.
Profielfoto van
Geschreven door

Man zwaargewond na auto-ongeluk in HilvarenbeekNa een ongeluk in Hilvarenbeek is vrijdagochtend een automobilist zwaargewond geraakt. De automobilist kwam klem te zitten in zijn auto. De oorzaak van het ongeval is niet bekend. Er waren verder geen auto’s bij betrokken. Een traumaheli werd opgeroepen.
Brand verwoest deel fabriek Frencken Machinehandel in EindhovenEen brand heeft donderdag een deel van de fabriek Frencken Machinehandel in de as gelegd. De kantoorruimte achter de fabriek is niet beschadigd. De brandweer kon met een hoogwerker voorkomen dat de vlammen oversloegen. Voor zover bekend raakte niemand gewond. Er was niemand aan het werk bij het bedrijf toen de brand uitbrak. En er kwamen geen schadelijke stoffen vrij.

Wachten op privacy instellingen...

Ruth Davies en haar kind (8 maanden) uit Den Bosch vermistDe 15-jarige Ruth Davies en haar acht maanden oude dochtertje Beatrice zijn sinds vorige week vermist. De politie stuurde donderdagavond een opsporingsbericht uit. Ruth had volgens de politie een zwarte jas aan toen ze verdween. Daarnaast zou Beatrice een roze pakje dragen, een soort skipakje tegen de kou.

Wachten op privacy instellingen...

Deurne schrikt van nieuws over copiloot die vliegtuig Germanwings liet neerstorten: 'Ben doodsbang'Vrijdag is ook de dag na het verschrikkelijke nieuws over de toedracht van de vliegramp in Frankrijk. De copiloot zou het vliegtuig hebben laten neerstorten. Dit was donderdag uiteraard het gesprek van de dag; ook in Deurne, waar slachtoffer Iris Claassen vandaan kwam. De vraag die vooral iedereen lijkt bezig te houden, is hóe het kan dat de piloot moedwillig zijn kist richting de bergen kon sturen.
Metershoge vlammen: twee auto's door brand verwoest in Waalwijk, vermoeden van brandstichtingIn Waalwijk zijn donderdagnacht twee auto's in vlammen opgegaan. Toen de brandweer na de melding van de brand rond halftwee ter plekke was, sloegen de vlammen al metershoog uit de auto’s. De brandweer denkt dat brandstichting de oorzaak is. Door de wind kon de brand zich snel ontwikkelen. Er waren verschillende knallen te horen door airbags en banden die explodeerden.
Maart roert zijn staartZoals bekend roert maart zijn staart. En natuurlijk ook in onze mooie provincie. Het wordt dit weekend niet warmer dan een graad of twaalf. Ook kunnen we veel regen verwachten. Dat betekent hoogstwaarschijnlijk een binnenactiviteit dit weekend. Dus kruip lekker tegen je lief aan met een kopje koffie of thee en geniet van het weekend!

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.