Gelauwerde DJ Hardwell uit Breda neemt nog eens vijf prijzen mee naar huis

27 maart 2015 om 09:10
nl
Hij is al twee jaar op rij de beste dj van de wereld, sleept de ene na de andere nominatie binnen en sinds donderdagnacht mag DJ Hardwell uit Breda nog eens vijf prijzen op zijn plank zetten. De dj kreeg in Florida maar liefst vijf International Dance Music Awards (IDMA's).
Geschreven door

Hardwell werd negen keer genomineerd voor de IDMA's, daarmee was hij de meest genomineerde dj van allemaal. Tijdens de Winter Music Conference in Miami Beach (Florida), wint hij in vijf categorieën:
Best Global DJ[Tweet:body:https://twitter.com/HARDWELL/status/581280872579665921]
Best Electro/Progressive House Track (Arcadia - Hardwell& Joey Dale Feat. Luciana)[YouTube:body:https://youtu.be/3d5ZxZdEUvA]
Best Progressive House/Electro DJ
Best Podcast or Radio Mixshow DJ (Hardwell On Air) [YouTube:body:https://youtu.be/8zC3-ncrUwM]
Best Compilation or Full Length DJ Mix (Hardwell presents Revealed vol. 5)[YouTube:body:https://youtu.be/Q7zctU3jpM0]
De International Dance Music Awards worden gezien als het meest toonaangevende prijzenfestival in de internationale dancemuziekindustrie. De IDMA's zijn ieder jaar gebaseerd op meer dan twee miljoen stemmen uit meer dan tweehonderd landen.
De 27-jarige Hardwell bracht in januari zijn debuutalbum 'United We Are' uit. Het album behaalde de nummer een-positie in Nederland, maar bestormde ook de hitlijsten in meer dan achttien landen waaronder Duitsland, Amerika en Engeland. De verschijning van het album viel samen met de start van zijn wereldtournee in een uitverkocht Ziggo Dome. De dj heeft een eigen radioshow op Radio 538.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.