Gratis parkeren centrum Eindhoven verleden tijd: Jumbo aan Geldropseweg krijgt slagbomen

27 maart 2015 om 18:04
nl
Het was al bijna niet mogelijk om gratis te parkeren in het centrum van Eindhoven, maar vanaf 1 mei is het écht verleden tijd. Parkeren bij de Jumbo aan de Geldropseweg kon tot nu toe nog gratis. Hier maakten veel mensen gebruik van die in de stad moesten zijn en dát was filiaalmanager Ron van Kessel beu. Er komt een slagboom en er zal betaald moeten gaan worden.
Geschreven door

"Het is allemaal om onze klanten te helpen", vertelt Van Kessel. "Die hebben nu soms geen parkeerplaats en dat kan niet de bedoeling zijn." Veel mensen parkeren nu nog hun auto op de parkeerplaats om daarna naar de stad te lopen.
Uitrijkaart bij besteding van vijftien euroDe klanten van de supermarkt krijgen voortaan bij besteding van minimaal vijftien euro een uitrijkaart, zodat voor hen het parkeren gewoon gratis blijft.
Voor de niet-klanten zal er een bedrag gehanteerd worden dat gelijk staat aan het bedrag voor parkeren in het centrum van de stad. In eerste instantie wilde Van Kessel hier fors boven gaan zitten, maar daar is hij, door feedback uit verschillende hoeken, op terug gekomen.  

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.