Jongeman aangereden op Keizersgracht in Eindhoven, automobilist rijdt door en meldt zich later

28 maart 2015 om 01:44
nl
Op de Keizersgracht in Eindhoven is in de nacht van vrijdag op zaterdag een jongeman geschept door een auto. Hij raakte lichtgewond. De bestuurder van de auto, een 22-jarige Eindhovenaar, reed door na het ongeluk. Hij meldde zich iets later op het Stadhuisplein bij de politie. Hij verklaarde te zijn doorgereden, omdat een groep mannen hem belaagde. De jongemannen hadden een andere lezing.
Geschreven door

Het ongeluk gebeurde toen de groep overstak bij een verkeerslicht. De mannen verklaarden tegen agenten dat de automobilist opzettelijk tegen hun vriend aan was gereden en doorreed. De politie onderzoekt welke verhaal klopt en heeft daarom de 22-jarige bestuurder aangehouden.
Weg afgeslotenDe hulpdiensten waren snel na de aanrijding aanwezig. De politie sloot de Keizersgracht in beide richtingen tijdelijk af voor verkeer.
Het slachtoffer is door ambulancepersoneel behandeld aan zijn verwondingen. Hij hoefde niet naar het ziekenhuis. Volgens de politie waren de jongemannen ongeveer 22 jaar oud. De leeftijd van het slachtoffer is niet bekend.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.