Jongen (16) die indringer neerstak in huis in Breda weer vrij, slachtoffer nu ook verdachte

28 maart 2015 om 20:24
nl
De 16-jarige jongen die vrijdagavond in een huis in Breda een indringer had neergestoken, is weer op vrije voeten. De 35-jarige man die zwaargewond raakte, is door de politie ook aangemerkt als verdachte. Dat laat de politie zaterdagavond weten.
Geschreven door

De 16-jarige jongen werd vrijdagavond opgepakt na een steekpartij in een huis in de Bredase Weilustlaan. Hij zou zijn aangevallen door een onbekende man, verklaarde zijn advocaat Inge van Breemen aan Omroep Brabant.
Sporenonderzoek in huisDe 16-jarige jongen was alleen thuis toen de steekpartij plaatsvond. Hij heeft het volledige verhaal aan de rechercheurs verteld. Gezien zijn verklaring, leeftijd en achtergrond heeft de officier van justitie besloten hem vrij te laten.
De politie gaat verder met de toedracht van de steekpartij. Het 35-jarige slachtoffer verkeert niet meer in levensgevaar en wordt zondag verhoord. De technische recherche is in het huis bezig met een sporenonderzoek.
'Grote, uitpuilende ogen'Volgens de advocaat werd de jongen in zijn gezicht en tegen de borst geslagen en werd er aan zijn arm zijn getrokken. De twee zouden elkaar niet kennen. De indringer zou volgens het slachtoffer 'grote, uitpuilende ogen' hebben gehad.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.