Jetro Willems mengt zich niet in discussie over Guus Hiddink

29 maart 2015 om 03:46
nl
Waar Georginio Wijnaldum het uitvoerig opnam voor Guus Hiddink, was Jetro Willems na afloop van Nederland-Turkije een stuk laconieker over de geplaagde bondscoach. "Wil je het voor hem opnemen of moet iedereen het maar lekker uitzoeken en zie je wel wat er met hem gaat gebeuren?", werd er aan de verdediger van PSV gevraagd. "Dat laatste", was zijn bondige antwoord.
Geschreven door

Wijnaldum had wel de behoefte het voor Hiddink op te nemen. "We staan achter de bondscoach. Hij doet er alles aan om ons zo goed mogelijk te laten voetballen. Als wij niet presteren wordt er naar de trainer gewezen, maar dat is niet altijd terecht."
Vertrouwen uitstralenHet 1-1 resultaat zorgde voor gemengde gevoelens bij de twee PSV'ers. Willems: "Als je niet kan winnen, moet je zorgen dat je niet verliest. En dat is op het nippertje gelukt. We vertrouwen erop dat we het EK toch gaan halen en dat moeten we ook uitstralen."
Wijnaldum: "Het werd niet de wedstrijd zoals we hadden gehoopt en verwacht. Teleurstellend en we moeten zelfs blij zijn dat we de gelijkmaker nog scoorden.
Hiddink blijft hoopvolGuus Hiddink zelf heeft er alle vertrouwen in dat hij het Nederlands elftal nog aan de praat krijgt. "Natuurlijk lukt dat, al weet ik nog even niet hoe. Maar er zullen dinsdag in het oefenduel met Spanje al wat mutaties komen."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.