Dodelijke valpartij Jean-Pierre van Uden (43), voetbalclub RKSV Ulysses in Megen geschokt

29 maart 2015 om 16:03
nl
De 43-jarige Jean-Pierre van Uden uit Megen die vrijdag tijdens schoonmaakwerkzaamheden bij de nieuwbouw van het Reinier de Graaf Gasthuis in Delft naar beneden viel, is in een Rotterdams ziekenhuis aan zijn verwondingen overleden. Hij laat een vrouw en twee kinderen achter.
Geschreven door

Dat laat een trainer van voetbalclub RKSV Ulysses aan Omroep Brabant weten. De zoons van Van Uden spelen in de jeugd bij de Megense vereniging. “Zijn dood heeft een flinke impact hier”, laat de trainer aangeslagen weten. “Hij was een vaste supporter en een bekende in Megen. Vreselijk dat dit is gebeurd.”
Naar beneden gevallenDe voetbalvereniging gelastte zaterdag naar aanleiding van het overlijden twee wedstrijden af van de teams waarin de zoons van Van Uden spelen. Het ging om de wedstrijden OSS'20 D4 - Ulysses D1 en Cito B1 - Ulysses B1. Komend weekeinde zal de voetbalclub stilstaan bij de dood van de Megenaar.
Het ongeluk gebeurde toen de Megenaar de gevel van het nieuwe complex in Delft aan het schoonmaken was. Getuigen zagen hoe hij van een behoorlijke hoogte naar beneden viel en op het dak van het ziekenhuis terechtkwam. De Arbeidsinspectie onderzoekt nog hoe dit heeft kunnen gebeuren.
Reactie Reinier de Graaf GasthuisMet grote verslagenheid heeft het ziekenhuis kennis genomen van het overlijden van Van Uden. "Hij was een gewaardeerde inhuurkracht van bouwpartner Hurks. Onze eerste gedachten gaan uit naar de familie en direct betrokkenen."
Het verdriet bij de medewerkers is groot. Aan alle medewerkers biedt Reinier de Graaf, waar nodig, professionele hulp aan.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.