Snelheidsduivel (24) scheurt over weg en rijdt meerdere keren door rood in Breda, rijbewijs afgepakt

29 maart 2015 om 17:28
nl
Een 24-jarige man uit Breda heeft zich vrijdag en zaterdag schuldig gemaakt aan een reeks verkeersovertredingen. De wegpiraat scheurde binnen de bebouwde kom over de wegen en negeerde meerdere keren een rood verkeerslicht. Zijn rijbewijs is zaterdagavond afgepakt, meldt de politie.
Geschreven door

Er kwamen bij de politie veel klachten binnen over zijn gevaarlijke rijgedrag. Vrijdagavond zagen ooggetuigen dat hij op de Beverweg in volle vaart door rood reed.
Proces-verbaalDe politie zag zaterdagavond de bekende snelheidsduivel over de Prinsenkade rijden. Hij reed met een snelheid van zeventig kilometer per uur, terwijl daar dertig kilometer per uur is toegestaan. Vervolgens reed hij op de Stationslaan door rood om achter het station met 65 kilometer per uur in een dertigkilometerzone te rijden.
Toen hij op de Liniestraat opnieuw het rode verkeerslicht negeerde, besloot de politie in te grijpen. De bestuurder werd aan de kant gezet. Zijn rijbewijs werd in beslag genomen en er werd een proces-verbaal opgemaakt.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.