7th Sunday Festival presenteert line-up 2015 met onder anderen Steve Angello, MOTi en Nervo

28 maart 2015 om 17:19 • Aangepast 25 april 2020 om 01:36
nl
Dit jaar staat de zevende editie van het 7th Sunday Festival op het programma. Op festivalterrein De Roost in Erp zal op 24 mei onder meer de Zweedse dj en producer Steve Angello, bekend van Swedish House Mafia, te zien zijn. Ook acts als Nervo, Sander van Doorn, MOTi maken hun opwachting in Erp.
Geschreven door

7th Sunday Festival heeft een primeur met de hosting van het platenlabel van de Bingo Players: Hysteria Records. Het is de eerste keer dat het label een podium host op een festival.
Alle artiesten in deze area hebben een track uitgebracht op Hysteria, waaronder aanvoerder Bingo Players, maar ook artiesten als Billy the Kit, Jordy Dazz en opkomende talenten zoals Sam O Neall en Jaggs.
Playing for the DeepsDaarnaast presenteer 7th Sunday een nieuwe, overdekte outdoor area: Playing for the Deeps. Hier zullen onder meer House legende Roger Sanchez, Mike Mago en Michael Calfan te zien zijn.
Ook FeestDJRuud, Mr. Polska en The Flexican treden op 24 mei op in Erp. [YouTube:body:https://youtu.be/Rvphz5BD5go][YouTube:body:https://youtu.be/8_YOGgZaE9g][YouTube:body:https://youtu.be/DKdeBpn6PRw]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.