Video

Model uit Son en Breugel (23) doet mee aan Men Universe: 'Mijn vriendin heeft me opgegeven'

31 maart 2015 om 19:35
nl
De 23-jarige Karel Passier uit Son en Breugel wil graag worden gekroond tot de mooiste man van Nederland. Daarom doet hij mee aan de Men Universe-verkiezing, de mannelijke variant van de overbekende Miss Universe-verkiezing. "Als model is dit een mooie kans."
Geschreven door

Zondag 3 mei vindt de Nederlandse finale plaats in Roermond. Hier doen twintig mannen aan mee. Die zijn overgebleven na de casting waar zo'n honderd mannen zich voor hadden opgegeven.
'Dit is een leuke kans'Passier moet toegeven dat hij zelf niet zo met zijn uiterlijk bezig is. "Mijn vriendin heeft me opgegeven voor deze wedstrijd. Ik heb wel vaker modellenwerk gedaan. Dit is een leuke kans. Het kan mijn carrière wat meer pit geven. Je moet toch ergens een keer aandacht krijgen. Dit is een uitgelezen kans."
Zelf denkt Passier dat hij een kans maakt. "De concurrentie is gemiddeld. Diegene die wint voor Nederland mag als afgevaardigde naar de Dominicaanse Republiek. Ik denk dat ik een redelijk goede kans maak."
'Hoe meer likes hoe beter'De wedstrijd heeft een vakjury, maar Passier heeft ook een speciale MU15-Facebookpagina die mensen kunnen liken. "Hoe meer likes hoe beter. Het telt allemaal mee."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.