Stel mishandeld met koevoet bij woningoverval in Oss: gebroken oogkas en jukbeen

30 maart 2015 om 20:45
nl
Het is vijf voor twee ‘s nachts als een stel in Oss in een ware nachtmerrie terechtkomt. Drie overvallers staan opeens aan het bed van het stel in hun huis aan de Goudmijnhof. Zowel de man als de vrouw krijgen grof geweld te verduren. Politie en justitie vragen in Bureau Brabant aandacht voor deze overval in de nacht van 3 op 4 maart.
Geschreven door

Ze hebben de ogen nog half dicht, zijn net pas weer wakker. Een overvaller doorzoekt het huis, maar de andere twee richten zich puur op de bewoners. Bij de vrouw worden de ringen van de vingers gehaald en het dievenduo gebruikt een koevoet om het stel rake klappen toe te brengen.
De vrouw breekt daarbij haar oogkas en jukbeen. De man loopt een flinke hoofdwond op en kneust zijn ribben zwaar. Na de toetakeling wordt hij vastgebonden.
Alles voor geld, sieraden en een horlogeDe overvallers blijven tot kwart over twee binnen. In die tijd doorzoeken ze alle kasten en lades. Ze gaan er vandoor met geld, sieraden en een horloge. De bewoners laten ze zwaargewond en met een trauma achter.
Het enige wat het overvallen stel weet is dat de overvallers een oranje koevoet bij zich hadden. Daarnaast was er een groot lengteverschil tussen de overvallers. Een van hen was 1.70 meter, de ander was ongeveer 1.90. Een van hen sprak met een buitenlands accent.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.