Feyenoord laat Willem II-keeper Kostas Lamprou gaan, doelman komende zomer transfervrij

30 maart 2015 om 20:47 • Aangepast 25 april om 01:37
Lamprou in het Feyenoord-shirt (foto: VI Images)
Lamprou in het Feyenoord-shirt (foto: VI Images)
Doelman Kostas Lamprou is komende zomer transfervrij. De Griekse Lamprou wordt dit seizoen door Feyenoord verhuurd aan aan Willem II.
Geschreven door

Het contract van de doelman loopt na dit seizoen af en Feyenoord maakt geen gebruik van de optie tot verlening. Technisch directeur Martin van Geel van Feyenoord zegt tegen het ANP dat Lamprou komend seizoen ook niet veel zou spelen in Rotterdam.
Eerste keeper"Hij heeft de goede ambitie om eerste keeper te worden", zegt Van Geel. "Nu de situatie bij Feyenoord hem geen perspectief biedt, gunnen we hem de kans om een club te vinden waar hij die stap wel kan zetten."
De Griek heeft sinds 2009 voor Feyenoord gespeeld. Hij keepte in totaal veertien wedstrijden voor de Rotterdammers.
Volgend seizoen weer bij Willem II?Willem II is tevreden over Lamprou. De club liet eerder al weten z'n best te gaan doen om de keeper te behouden. Het ligt dus voor de hand dat Lamprou binnenkort een contract aangeboden krijgt.
Trainer Jurgen Streppel laat aan Voetbal International weten dat hij graag verder wil met Lamprou. De doelman heeft zelf al aangegeven open te staan voor een langer verblijf in Tilburg.

Wachten op privacy instellingen...