Goedemorgen Brabant! Met deze zes berichten ben je deze dinsdag weer helemaal op de hoogte

31 maart 2015 om 09:28 • Aangepast 21 november 2020 om 19:14
nl
Stap even naar buiten en je bent klaarwakker: de eerste echte voorjaarsstorm raast dinsdag over het land. Het is flink onstuimig met flinke windstoten. Voordat je de weg op gaat, met beide handen stevig aan het stuur, lees deze zes berichten waarmee je binnen no time helemaal op de hoogte bent.
Profielfoto van
Geschreven door

Code geel: het waait keihardHet KNMI heeft code geel afgegeven voor de zware windstoten die over het land razen. Verwacht wordt dat het verkeer tijdens de ochtendspits flinke last krijgt van de storm. Er komen uit de provincie meldingen binnen van omgewaaide bomen. Serieus oppassen geblazen, dus.

Wachten op privacy instellingen...

Ongeluk met busje met aanhanger in LandhorstIn Landhorst ging het dinsdagmorgen vroeg al mis: een busje met aanhanger botste op de N277 frontaal op een andere auto. Daarna reed er nog een derde auto op de andere twee. Wonder boven wonder raakte niemand gewond. Vermoedelijk belandde het busje met aanhanger door het slechte weer op de verkeerde weghelft.
Komt de nieuwe Men Universe uit Son en Breugel?Goodlooking en van top tot teen Brabants: de 23-jarige Karel Passier uit Son en Breugel doet mee aan de Men Universe-verkiezing. Hij is al druk aan het oefenen voor zijn loopje op de catwalk. Het model is door zijn vriendin opgegeven, maar hij denkt zeker een kans te maken: "De concurrentie is gemiddeld".
Busted: foto's van rellende voetbalsupporters PSV-AjaxZes rellende voetbalfans bij de wedstrijd PSV-Ajax waren maandagavond prominent te zien in het opsporingsprogramma Bureau Brabant. Er werden foto's getoond, omdat de relschoppers met vuurwerkbommen, brandende fakkels, stenen, stoeptegels en flessen naar de politie hadden gegooid na de wedstrijd op 1 maart.

Wachten op privacy instellingen...

Nederland kiest Efteling tot leukste uitjeJoris en de Draak, watershow Aquanura en Roodkapje. De Efteling is door leden van de ANWB uitgeroepen tot het leukste uitje van Nederland. Het attractiepark in Kaatsheuvel scoort op bijna alle aspecten het hoogste cijfer. Het leukste uitje van Brabant is volgens de ANWB het Klok & Peelmuseum in Asten.
Stille tocht voor Iris Claassen (20) in DeurneEn vanavond is er een stille tocht voor Iris Claassen uit Deurne. De 20-jarige vrouw kwam om bij de vliegtuigramp van het Germanwings-toestel in Frankrijk. Er zullen toespraken zijn en bij het huis waar Iris woonde, zal een laatste groet worden gebracht. Op de website is de stille tocht vanaf zeven uur live te volgen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.