Sport dinsdag: Ronnes technisch directeur volleybalbond, Loprais naar Team de Rooy

31 maart 2015 om 11:32
nl
Een dagelijks overzicht van nieuws over en uitslagen van sporters, clubs en wedstrijden in Brabant. Met vandaag onder andere aandacht voor oud-olympiër Bram Ronnes, FC Eindhoven en Team de Rooy.
Geschreven door

Bram Ronnes technisch directeur volleybalbondBram Ronnes treedt half april aan als de nieuwe technisch directeur van de volleybalbond Nevobo. De 36-jarige oud-volleyballer uit Nistelrode wordt verantwoordelijk voor de topsportprogramma's van het volleybal, beachvolleybal en zitvolleybal. Ronnes nam als beachvolleyballer samen met Emiel Boersma in 2008 deel aan de Olympische Spelen in Peking. Nadat hij zijn carrière als topsporter had beëindigd, begeleidde hij binnen het programma 'Goud op de Werkvloer' van Randstad sporters na hun actieve loopbaan.
Ales Loprais naar Team de RooyTeam de Rooy uit Son heeft zich voor de komende Dakar Rally versterkt met Ales Loprais. De Tsjechische trucker reed de afgelopen Dakar bij het Veka-Racing Team van Peter Versluis uit Werkendam. Bij de laatste Dakar eindigde trucker Gerard de Rooy uit Son als zevende in het algemeen klassement. De winst ging naar de Rus Airat Mardeev. In 2012 wist De Rooy de zwaarste woestijnrally op zijn naam te schrijven.
Geen contract Beekmans en HunteDe voetballers Paul Beekmans en Torino Hunte hebben van FC Eindhoven te horen gekregen dat hun aflopende contracten niet verlengd worden. Dat meldt het ED. De nummer twee van de Jupiler League wil wel verder met Tom Muyters, Norichio Nieveld, Jens van Son en Jason Bourdouxhe. De gesprekken met aanvaller Anthony van den Hurk over een nieuw, tweejarig contract zitten in de afrondende fase net als de onderhandelingen met assistent-coach Maurice Verberne.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.