Bosschenaar kaapt bushalte in wanhopige zoektocht naar favoriete buschauffeur Jeroen

31 maart 2015 om 19:40
nl
De bushalte in de Dommelstraat in Den Bosch is gekaapt. Over het haltebord is een kartonnen doos geschoven met de tekst: Jeroen, wanneer kan ik weer gezellig met je meebussen? Floris.
Geschreven door

Het gaat om een ludieke actie van Bosschenaar Floris Franken. Hij reed een paar keer met buschauffeur Jeroen mee op lijn 1 en dat was erg gezellig. Floris heeft zelfs een keer een extra rondje meegereden door de stad omdat ze zo leuk in gesprek waren.
Sinds een tijdje komt Franken 'zijn' buschauffeur niet meer tegen in de bus. Daarom bedacht hij deze bijzondere contactadvertentie.
Creatieve ingevingBij vervoerder Arriva ving Franken bot. "Ze konden vanuit kantoor niet uitzoeken om welke Jeroen het gaat", legt de fanatieke busreiziger uit. "Ik kan natuurlijk gewoon naar het busstation lopen en daar naar zijn rooster vragen, maar dit creatieve idee schoot me ineens te binnen."
De actie was een samenloop van omstandigheden. Franken zit thuis omdat hij niet kan werken. "Ik ben honderd procent afgekeurd en verveelde me. Toevallig had ik een doos in huis die precies over het haltebord past." Zo was het idee snel geboren.
Lastige klusDe uitvoering was wat lastiger. "Ik ben niet zo groot, dus het was een lastige klus om de doos over het bord te krijgen." Ook de wind speelde Franken parten. "Ik heb de doos echt goed dicht moeten plakken met tape, maar hij hangt nu superstevig."
Franken is ervan overtuigd dat buschauffeur Jeroen de actie wel kan waarderen. "Het is een guitige man, hij ziet de humor er wel van in."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.