Italiaan rijdt in Rome peperdure Ferrari van Nieuwendijker in de prak

1 april 2015 om 20:48
nl
Eén keer in je leven in een peperdure Ferrari rijden, wie wil dat nu niet? Een Italiaan die in Rome opdracht had gekregen om de Ferrari 599GTB van Teo van Maastricht uit Nieuwendijk naar een oplegger te rijden, zag zijn kans schoon.
Geschreven door

In plaats van de auto naar de oplegger te rijden, maakte hij een ommetje met de auto. En dat liep fout af. [Tweet:body:https://twitter.com/sjoerdvstokkum/status/582553645415309312]
De Italiaan ‘parkeerde’ de auto in een voorpui van een winkel. De auto is total-loss. "Het is jammer maar het is maar blik. Ik hoorde dat de beste man wel hoofdpijn heeft en dat mag van mij wel een dagje", zegt Teo van Maastricht.  
Faliekant foutVan Maastricht nam afgelopen week deel aan een rondrit door Frankrijk en Italië. In Rome mocht hij zijn eigen auto niet zelf parkeren bij het hotel waarin hij verbleef. "Die man besloot zelf een rondje door de stad te rijden."
Vervolgens mocht hij die wagen ook niet 200 meter verderop bij de oplegger neerzetten die de Ferrari terug naar Nederland zou brengen.
Dat moest een Italiaan doen, maar dat liep dus verkeerd af. [YouTube:body:https://youtu.be/if8MP398DRA]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.