Wilde achtervolging in Den Bosch, automobilist rijdt over fietspaden, stoep en door de berm

2 april 2015 om 00:58
nl
Een 25-jarige automobilist uit Den Bosch heeft woensdagmiddag in Den Bosch weggebruikers en voetgangers de stuipen op het lijf gejaagd. De man werd achtervolgd door de politie. In zijn vluchtpoging reed de man over fietspaden, over de stoep en door de berm om aan zijn achtervolgers te ontkomen.
Geschreven door

Agenten zagen de man rijden in de wijk Maaspoort. Ze wisten dat hij geen geldig rijbewijs had en wilden hem aan de kant zetten. De man gaf echter gas en ging er met hoge snelheid vandoor.
Wandelaars moesten opzij springenTijdens de wilde rit reed de Bosschenaar over fietspaden, over de stoep en door de berm. Automobilisten moesten flink in de remmen om een botsing te voorkomen en wandelaars moesten opzij springen om de wagen te ontwijken.
Een onopvallende politiewagen reed de vluchter expres aan, maar dit hielp niet. Uit veiligheidsoverwegingen stopte de politie de achtervolging. De wagen werd korte tijd later leeg aangetroffen. De twee inzittenden waren er te voet vandoor gegaan. De bestuurder kon later in de buurt worden opgepakt.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.