Goedemorgen Brabant! Lees dit en je bent weer helemaal op de hoogte

2 april 2015 om 10:00 • Aangepast 21 november 2020 om 19:11
nl
Geen flauwe grappen meer op deze dag na 1 april. Wel genoeg andere dingen. Zo horen we hoelang het misdaadduo Bonnie en Clyde (die van die overval in Lage Mierde) de cel in moeten. Paaspop moet hard aan de bak vanwege het slechte weer. En Michael van Gerwen speelde een bijzonder potje darts.
Profielfoto van
Geschreven door

Slachtoffer van chirurg Kees S. brengt haar leven noodgedwongen door op de bankBegin de dag met het emotionele verhaal van Jolanda Daniëls uit Boekel. Na een rampzalig verlopen operatie aan een hernia verloor de 44-jarige vrouw alle essentiële functies in haar onderlichaam. Sindsdien brengt ze haar leven door op de bank. De dader? Chirurg Kees S, die woensdag voor de rechter stond. “Dit is mijn leven, anders niks.”
Arrestatieteam pakt man op na schietpartij in OssEen schietpartij in Oss. Bij een huis op de Narcishof werden schoten gelost tijdens een ruzie. Wat er precies aan de hand was is nog niet duidelijk, maar een arrestatieteam heeft de omgeving uitgekamd en een man opgepakt. Onze verslaggever zag dat gebeuren.

Wachten op privacy instellingen...

Michael van Gerwen en Daley Blind te sterk voor Raymond van Barneveld en Robin van PersieEen potje darten, dat doet Michael van Gerwen wel vaker. Deze keer stond er geen flinke zak met duiten op het spel, maar de eer. Twee teams, met elk een topdarter en een topvoetballer. Van Gerwen samen met Daley Blind, Raymond van Barneveld met Robin van Persie. Van Gerwen en Blind wonnen. Uiteraard.
Paaspop zet honderd mensen extra in om schade noodweer op tijd op te ruimenNog maar één nachtje slapen tot de start van Paaspop. Het festival in Schijndel moet hard werken om te zorgen dat alles op tijd klaar is. Het noodweer van de afgelopen dagen maakt de opbouw natuurlijk niet makkelijker. Al helemaal in de festivalmood? Check dan vooral ook ons overzicht van (bijna) alle Brabantse festivals.
Gewetenloze 'Bonnie en Clyde' horen hoelang ze de cel in moetenGewetenloze overvallers zijn het, of toch niet? Antonio van der Ploeg en Enise Merve Bircan horen donderdagmiddag hoelang ze de cel in moeten. Ze sloegen onder meer toe in Lage Mierde. Daar gijzelden ze bij een woningoverval vier mensen, onder wie een man die urenlang in bad onder schot werd gehouden.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.