15-jarige winkeldieven uit Roosendaal en Fijnaart slaan beveiliger - Omroep Brabant

15-jarige winkeldieven uit Roosendaal en Fijnaart slaan beveiliger

2 april 2015 om 11:54
nl
Drie jonge winkeldieven hebben woensdag een beveiliger geslagen, nadat ze in een winkel in Roosendaal waren betrapt op winkeldiefstal. Dat meldt de politie.
Geschreven door

Het gaat om twee 15-jarige jongens uit Roosendaal en een 15-jarige jongen uit Fijnaart. Een medewerker van de zaak in winkelcentrum Roselaar betrapte het drietal rond tien voor halfeen woensdagmiddag.
Worsteling met bewakerHij waarschuwde een bewaker. De winkelmedewerker sprak de jongens aan op de diefstal, waarna een worsteling ontstond tussen de bewaker en twee van de drie jongens. De jongens sloegen hierbij de bewaker, aldus een politiewoordvoerder. Het duo wist te ontkomen.
LingeriewinkelDe derde verdachte, een van de jongens uit Roosendaal, werd bij een lingeriewinkel in de kraag gevat door een winkelmedewerkster. Hij probeerde hierbij de vrouw te slaan. Een beveiliger schoot haar te hulp. Zij wisten de tiener tegen de grond te werken en aan de politie over te dragen.
Het gevluchte duo werd even later opgepakt op de Norbartlaan. De drie jongens werden na verhoor weer vrijgelaten. Ze kregen een proces-verbaal.

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.