Schade lentestorm: 11 miljoen euro voor verzekeraar Interpolis in Tilburg

2 april 2015 om 13:29
nl
De lentestorm die dinsdag en woensdag over Nederland raasde, heeft de Tilburgse verzekeraar Interpolis een schadebedrag van ruim 11 miljoen euro bezorgd. Bij Interpolis zijn tot nu toe al meer dan vierduizend schademeldingen binnengekomen.
Geschreven door

Ruim 3500 particulieren en 300 ondernemers hebben inmiddels voor zo'n zes miljoen euro aan stormschade gemeld. De storm zorgde vooral voor schade aan ruiten, afgewaaide dakpannen en omgewaaide schuttingen en bomen die huizen en auto's beschadigden.  
Glastuinbouw hard getroffenDe overige zes miljoen euro schade komt uit de agrarische sector, voornamelijk de glastuinbouw. De schade bestaat uit kapotte ruiten in kassen, schade aan gewassen en beschadigde bedrijfsgebouwen zoals stallen en schuren.
Interpolis heeft extra medewerkers ingezet om klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen. Schade-experts van Interpolis zijn in het land op pad om schades te bekijken en zo nodig direct op te lossen. De meeste meldingen komen binnen uit Brabant, Overijssel en Gelderland.
Schade voor ZLMVerzekeraar ZLM maakte woensdag al de rekening op. De schade voor de Brabants-Zeeuwse verzekeraar kwam op een paar ton uit.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.