Bejaarde vrouw (84) bestolen: zes mannen gaan op haar kosten naar de film in Breda

2 april 2015 om 13:42
nl
De politie heeft woensdagavond in de Pathé-bioscoop aan het Chasséveld in Breda zes mannen opgepakt. Ze worden verdacht van betrokkenheid bij de diefstal van de portemonnee van een 84-jarige Bredase vrouw. Met geld dat van die pinpas was gehaald, gingen de mannen ’s avonds naar de film.
Geschreven door

Het gaat om 16- en 23-jarige mannen uit Breda, een 22-jarige Tilburger, een 44-jarige man uit Valkenburg, een 23-jarige man uit Kroatië en een 18-jarige dakloze. Volgens de politie zijn het familieleden. De mannen zijn achter de tralies gezet.
Geld opgenomen bij bioscoopHet slachtoffer had ’s middags boodschappen gedaan in een supermarkt op het Brabantplein en ontdekte bij thuiskomst dat haar portemonnee was verdwenen. Toen haar dochter de bankrekening van het slachtoffer bekeek, zag ze dat er geld was opgenomen bij een bank en bij de bioscoop.
De politie reed naar de Pathé en ontdekte dat het zestal had betaald voor genummerde stoelen op de eerste rij voor de film Fast& Furious 7. Ze werden ter plekke opgepakt.
InvalidentoiletEén van hen probeerde nog te vluchten, maar werd uiteindelijk aangehouden op het invalidentoilet.
De politie onderzoekt de zaak.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.