Tilburger mishandelt man uit Culemborg na opmerkingen over Brabants accent

2 april 2015 om 16:10
nl
Een 29-jarige man uit Tilburg heeft zich bij de politie gemeld voor het mishandelen van een man bij een tankstation tussen Breukelen en Maarssen. Beelden van die mishandeling waren te zien in een opsporingsprogramma van RTV Utrecht.
Geschreven door

De man heeft zich na de uitzending van het opsporingsprogramma Bureau Hengeveld (de Utrechtse versie van Bureau Brabant) telefonisch bij de politie gemeld. Een woordvoerder van de politie zegt dat hij zo snel mogelijk wordt verhoord.
Bewusteloos geslagenDe Tilburger wordt ervan verdacht dat hij bij tankstation Haarrijn langs de A2 een man uit Culemborg bewusteloos heeft geslagen.
Het slachtoffer liep een gebroken neus op en had een aantal flinke kneuzingen.
Geplaagd met Brabants accentDe Tilburger wordt in de winkel van het tankstation boos, zo is op bewakingsbeelden te zien. Dat gebeurt vermoedelijk nadat hij opmerkingen krijgt over zijn Brabantse accent. Ook mensen in zijn gezelschap worden daarmee geplaagd.
Niet veel later haalt de Tilburger uit. De man uit Culemborg blijft bewusteloos op de grond liggen. De Tilburger loopt vervolgens naar buiten.
Gemeld na uitzendingNadat de beelden bij RTV Utrecht werden uitgezonden, pakte de man de telefoon en meldde hij zich bij de politie in Breukelen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.