Doelman Kostas Lamprou ook volgend seizoen bij Willem II onder de lat: 'We komen er wel uit'

2 april 2015 om 15:32
nl
Doelman Kostas Lamprou staat ook volgend seizoen bij Willem II onder de lat. De Griek is met de club aan het onderhandelen over een nieuwe verbintenis. "Volgende week is het tweede gesprek. Maar we komen er wel uit", zegt Lamprou tegen Omroep Brabant.
Geschreven door

Het tweede gesprek wordt gebruikt om over details te spreken. Zo is nog niet helder wat de lengte van het contract wordt en ook de financiën zijn nog niet geregeld.
Willem II huurt Lamprou dit seizoen van Feyenoord. In Rotterdam loopt het contract van de doelman af, maar dat wordt niet verlengd. De Rotterdammers laten hem transfervrij gaan, ook omdat hij als reservedoelman altijd een voorbeeldige werknemer is geweest.
"Ik ben iemand die gewoon hard werkt. Ik houd niet van zeiken of zuren. Als ik er naast sta, blijf ik positief. Het komt wel goed. En dat is nu in Tilburg gebeurd. Ik ben heel erg blij hier. Ik hoop dat we er zo snel mogelijk uit gaan komen. Het komt wel goed."
Ook bij Willem II is iedereen tevreden over de goalie. Hij maakt dit seizoen een solide indruk. Trainer Jurgen Streppel noemt Lamprou een 'voorbeeldige prof': "Kostas heeft zich geweldig ontwikkeld, een fijne jongen. Hij is voor Willem II een uitstekende keeper, echt een meerwaarde. Ik hoop dat we er snel uit zijn volgende week."
Toekomst Ben Sahar onduidelijkOf ook Ben Sahar volgend seizoen bij Willem II speelt, is een stuk onzekerder. De aanvaller wil best blijven, maar het financiële plaatje lijkt een te groot struikelblok te vormen.
Een andere aanvaller, Charlton Vicento, kan een nieuwe aanbieding van de club tegemoet zien. Vicento staat open voor een langer verblijf bij de club.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.