Gezochte relschoppers PSV-Ajax bekend bij politie, veertien tips na foto’s

2 april 2015 om 16:04
nl
De politie heeft tot nu toe veertien tips ontvangen over de relschoppers na de voetbalwedstrijd PSV - Ajax begin maart. Maandag werden er in het opsporingsprogramma Bureau Brabant foto’s van zes relschoppers getoond.
Geschreven door

Volgens de politie zijn naar aanleiding van de tips ‘een aantal identiteiten bekend geworden'. De politie verifieert die informatie momenteel en verwacht daarna de relschoppers aan te kunnen houden.
‘Daders kunnen zichzelf nog aangeven’Tot die tijd kunnen de verdachten zichzelf aangeven, meldt de politie. Het televisieprogramma Opsporing Verzocht zal 'wanneer nodig' komende dinsdagavond beelden tonen van verdachten die nog niet zijn aangehouden.
Dinsdag stond het aantal tips na de Bureau-Brabant-uitzending nog op elf.  
Eerder al dertien aanhoudingenOp 1 maart liep de wedstrijd PSV-Ajax
uit de hand bij het stadion in Eindhoven. Er werd na de wedstrijd met fakkels, vuurwerkbommen en stenen gegooid. Ook vielen de supporters agenten in burger aan.
Eerder werden voor de ongeregeldheden al dertien supporters opgepakt. Een aantal van hen meldde zichzelf bij de politie. Justitie heeft al laten weten dat PSV-supporters die de fout in gingen, niet bij het eventuele kampioensfeest van hun club mogen zijn.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.