Hoofdredacteur Johan van Uffelen van BN DeStem stopt ermee

2 april 2015 om 21:08
nl
Johan van Uffelen legt binnenkort zijn werkzaamheden als hoofdredacteur bij BN DeStem neer. Dat heeft hij donderdag tijdens een personeelsbijeenkomst van de krant in Etten-Leur medegedeeld.
Geschreven door

BN DeStem meldt op zijn internetsite dat Van Uffelen en de Persgroep, de nieuwe eigenaar van de regionale Wegenerkranten, dat in goede samenspraak overeengekomen zijn. Van Uffelen werd veertien jaar geleden hoofdredacteur van BN DeStem. Hij had eerder al laten weten dat hij terug zou treden in 2016.
'Vanzelfsprekend moment'Dat is vervroegd door de definitieve overname door de Persgroep per 1 maart. Van Uffelen noemt het een 'natuurlijk en vanzelfsprekend' moment om terug te treden, aldus de site van de krant. De hoofdredacteur blijft overigens op zijn post tot er een opvolger is. De Persgroep wil die op korte termijn benoemen.
Donderdag werd ook bekend dat de hoofdredactie van het Brabants Dagblad opstapt. Bij die oud-Wegenertitel, die nu dus ook bij de Persgroep hoort, treedt Ton Rooms terug als hoofdredacteur en Twan van den Brand als adjunct-hoofdredacteur.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.