'Spreek ik met R. Kapje?', lolbroeken weten de Efteling op 1 april te vinden - Omroep Brabant

'Spreek ik met R. Kapje?', lolbroeken weten de Efteling op 1 april te vinden

2 april 2015 om 22:45
nl
Duizenden grappenmakers hebben woensdag 1 april de telefoonmedewerkers van de Efteling voor de gek proberen te houden. Bij wijze van een lollige 1 aprilgrap vroegen ze onder meer naar meneer H.B. Gijs (Hollebolle Gijs), G.B. Wolf (Grote Boze Wolf) en R. Kapje (Roodkapje).
Geschreven door

Het callcenter van het pretpark in Kaatsheuvel kreeg woensdag ruim 3200 belletjes te verwerken. Dat meldt pretparkwebsite Looopings op basis van een interne mail die donderdag naar personeelsleden is verstuurd.
LEES OOK: 'Efteling-achtbaan Baron 1898 krijgt stem van Baron uit Bassie en Adriaan', waar of 1-aprilgrap?
PlatgebeldIn de mail staat dat er ‘een stuk meer grapjassen’ belden dan een jaar geleden. "Maar door de goede voorbereiding (en de hulp van Wolf en Holle Bolle Gijs) zijn de telefoongesprekken op 1 april veel korter geweest dan vorig jaar”, grapt de Efteling.
De Efteling wordt al jaren op 1 april platgebeld door grapjassen. "In de loop der jaren is het aantal telefoontjes toegenomen maar de grappen zijn vrijwel hetzelfde gebleven", staat in de mail.
Efteling MidzomernachtDonderdag liet de Efteling weten dat er op 20 juni een nieuw feest wordt gehouden: ‘Efteling Midzomernacht’. Het evenement heeft een ‘exclusieve festivalsfeer’ en is speciaal gericht op twintigers. Efteling Midzomernacht begint om halfacht en duurt tot halfeen ’s nachts.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.