Goedemorgen Brabant! Ga er even voor zitten, dit wordt Goede Vrijdag

3 april 2015 om 09:09
nl
Goedemorgen Brabant! Het is Goede Vrijdag en bij je ontbijt lees je hier al wat er vandaag in het nieuws is.
Geschreven door

Paaspop gaat beginnen!Goede Vrijdag is traditioneel de dag waarop het festival Paaspop in Schijndel wordt afgetrapt. Op de eerste avond kunnen bezoekers onder meer genieten van Di-Rect, Racoon en Kensington. Medewerkers zijn nog druk met het herstellen van de stormschade.[tweet:body:https://twitter.com/NOS/status/583486541135228928]Vrijspraak voor politieman die Memphis van Veen doodreed?De agent die in 2013 de 18-jarige Memphis van Veen doodreed op een kruising in Eindhoven, krijgt vandaag te horen wat zijn straf is. Als bestuurder van de auto van een arrestatieteam reed de agent in een colonne op weg naar een spoedeisende melding. Hij reed hard en door rood. Justitie vroeg twee weken geleden vrijspraak.[tweet:body:https://twitter.com/ED_Regio/status/579147749322457088]Verkeersregelaars bij spoorwegovergangenTijdens het paasweekend rijden er extra goederentreinen door Brabant. Verkeersregelaars moeten er vanaf vanochtend voor zorgen dat automobilisten vlot de spoorwegovergangen over rijden. De spoorbomen zijn namelijk langer en vaker gesloten doordat er meer goederentreinen passeren.
Olifantenverblijf Beekse Bergen officieel in gebruikSafaripark De Beekse Bergen neemt de nieuwe olifantenstal officieel in gebruik. Burgemeester Ryan Palmen schrijft de vier onlangs aangekomen olifanten in bij in het bevolkingsregister en gaat aan de slag met… olifantenpoep![youtube:body:https://youtu.be/g8ORTq461L0]
Verlof voor kindermoordenaar?De rechtbank in Breda buigt zich vandaag over de vraag of een kindermoordenaar uit Woensdrecht verlof moet krijgen. Hij kreeg in 1992 twintig jaar cel en tbs met dwangverpleging voor de moord op en verkrachting van twee Belgische meisjes. Hij begroef de meisjes in de bossen bij Putte. Het verlof zou nodig zijn voor zijn behandeling. Tot nu toe werd zijn tbs steeds verlengd.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.