Video

PSV heeft doelman Luuk Koopmans van FC Oss op de korrel

4 april 2015 om 00:40
nl
FC Oss-doelman Luuk Koopmans werd vrijdagavond opnieuw bekeken door PSV. Keeperstrainer Ruud Hesp zat op de tribune om de Osse goalie te bekijken tijdens de wedstrijd tegen FC Den Bosch.
Geschreven door

Eerder was er al een delegatie van PSV aanwezig bij het thuisduel tegen Roda JC. "Ik ben al fan van PSV sinds mijn jeugd", aldus de doelman na de winstpartij tegen FC Den Bosch.
Nog geen contact geweestOfficieel heeft hij nog niets van de koploper uit de eredivisie gehoord. Maar hij staat open voor een overgang naar Eindhoven. Daar zal hij dan in eerste instantie deel van Jong PSV gaan uitmaken.
In Oss staat Koopmans ook volgend seizoen nog onder contract. "Ik wil volgend seizoen ook gewoon keepen. Het is voor mij het belangrijkste om speelminuten te maken. Dus ergens op de bank gaan zitten, heeft geen zin."
Van de bank naar onbetwiste nummer éénDe 21-jarige doelman is bezig aan zijn derde seizoen in Oss. Aan het begin van de jaargang zat hij op de bank bij de club uit de Jupiler League, maar inmiddels is hij een vaste waarde geworden in het team van trainer Wil Boessen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.