Andrés Guardado dolgelukkig met Máximo, Knegsel en PSV

5 april 2015 om 05:11
nl
Het was een hectisch weekje voor Andrés Guardado. Hij reisde vervroegd terug van het Mexicaanse team om aanwezig te zijn bij de geboorte van zijn eerste kind. Ook tekende hij een contract dat hem ook de komende drie jaar aan PSV bindt. Daarnaast voltooide hij de week ook met sportief succes door de 5-0 overwinning bij FC Twente.
Geschreven door

Na afloop van de wedstrijd tegen FC Twente stond hij de media dan ook stralend te woord. "Het was een aparte, speciale week. Weliswaar met korte nachten, maar zowel persoonlijk als professioneel erg gelukkig. Ik kan niet om meer vragen."
Gelukkig in KnegselDoor zijn nieuwe contract, blijft de Mexicaan dus ook de komende drie jaar in Brabant. Daar kijkt hij naar uit. "We hebben het in Knegsel uitstekend naar ons zin. Ik ben heel blij met de club en de mensen die we hier kennen. Ik hoop dat we de komende jaren met PSV dan ook nog veel successen zullen behalen."
Platte Kar en StadhuispleinHet eerste succes is nabij. Het is niet meer de vraag óf PSV kampioen wordt, maar wanneer. En dan zal 'De Platte Kar' weer verschijnen en de huldiging op het Stadhuisplein plaatsvinden.
Nieuw voor Guardao: "Maar ik kan me er wel iets bij voorstellen. Het wordt voor mij de eerste keer dat ik kampioen word. Maar eerst moeten we daarvoor nog een paar keer de punten pakken."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.