Bewoonster (63) beschoten nadat ze dieven betrapte bij schuur huis in Vosbergstraat Heesch - Omroep Brabant

Bewoonster (63) beschoten nadat ze dieven betrapte bij schuur huis in Vosbergstraat Heesch

6 april 2015 om 13:47
nl
Bij een inbraak in een huis in de Vosbergstraat in Heesch bij Oss is zondagnacht de bewoonster beschoten. De 63-jarige vrouw raakte gewond aan haar been. De daders gingen er vandoor. Maandagmorgen heeft de politie haar 65-jarige man en haar 37-jarige zoon opgepakt vanwege een hennepwekerij die in een schuur werd aangetroffen.
Geschreven door

De vrouw en haar 65-jarige man werden rond kwart over twee ’s nachts wakker van geluid. Ze gingen kijken wat er precies aan de hand was en ontdekten dat er bij de schuur op het terrein iets gaande was.
Hennepkwekerij in de schuurBij de schuur stond een onbekend aantal mensen. Op het moment dat het echtpaar ging kijken, werd het beschoten. De vrouw raakte daarbij gewond. Haar man bleef ongedeerd.
Agenten troffen in de loop van de ochtend in de schuur een plantage met zo'n tweehonderd planten en de benodigde kweekapparatuur aan. Alles is in beslag genomen en geruimd. De politie sluit niet uit dat de inbraak van afgelopen nacht te maken heeft gehad met de aanwezigheid van de hennepkwekerij. Daders gevluchtDe daders vluchtten via een weiland aan de achterkant van het huis. Agenten speurden met een hond de omgeving af, maar zonder resultaat. De vrouw ligt momenteel in het ziekenhuis. De politie vraagt getuigen zich te melden. [Tweet:body:https://twitter.com/politieobn/status/584890003873996800][Tweet:body:https://twitter.com/PolitieOBN/status/584891189800935424]

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.