Goedemorgen Brabant! Lees dit om met je familie tijdens Pasen bij te praten

6 april 2015 om 11:30 • Aangepast 21 november 2020 om 19:08
nl
Het is maandag, maar de meeste Brabanders genieten van een welverdiende vrije dag dankzij Pasen. Pel rustig een gekookt eitje, drink wat koffie en lees hier de berichten die je meteen op de hoogte brengen deze paasmaandag.
Profielfoto van
Geschreven door

Geen sirenes op tweede paasdag, feestdagen worden overgeslagenTweede paasdag begint rustig. Er loeien rond het middaguur namelijk geen sirenes, zoals normaal wel het geval is de eerste maandag van de maand. Door Dodenherdenking klinken er volgende maand ook geen sirenes. De hulpdiensten testen wel met sirenes, maar doen dat 'stil'.
Schietpartij in Vosbergstraat in Heesch, bewoner gewondEen onrustige nacht in Heesch, bij Oss. Daar raakte iemand gewond aan zijn been toen hij of zij werd beschoten. De politie onderzoekt nog wat er precies gebeurde.
Eerste asperges van koude grond gestoken bij Aspergeboerderij Van Iersel in UdenhoutJe kunt er geen genoeg van krijgen of je hebt er juist genoeg van. Hoe dan ook: de asperges van Brabantse bodem zijn er weer. Vindplaats van het witte goud is deze keer een boerderij in Udenhout.
Bladels baasje boos en verbijsterd na overlijden van hond op Dogshow Goes: ‘Kan het niet bevatten’Een vrouw uit Bladel is boos en verbijsterd nadat iemand in een rolstoel over de staart van haar hond James reed. Het dier overleed aan de gevolgen van zijn verwondingen. "Onbegrijpelijk en onwerkelijk."
Uitverkocht Paaspop op grootse wijze afgesloten door The Kooks en Anouk: bezoekersrecord verbrokenEn dan nog Paaspop, want man, man, man, wat een feest! The Kooks en Anouk sloten zondagavond laat in stijl de 39e editie van het festijn af. Niet eerder kwamen er zoveel bezoekers naar het Schijndelse muziekfestival. Voor wie wil nagenieten, hebben we alles op een rijtje gezet.

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.